Напредњаци прикупили потписе подршке изборној листи, велики редови и у Варварину

Српска напредна странка (СНС) на предстојеће ванредне парламентарне изборе, који су заказани за 3. април, излази са листом “Александар Вучић – Заједно можемо све”, а само пар сати након расписивања избора напредњаци су прикупили много више потписа подршке грађана Републике Србије, од предвиђених 10.000

Општински одбор СНС у Варварину прикупио је дупло више потписа грађана, од планираних, који су стрпљиво чекали у редовима како би својим потписом пружили подршку изборној листи коју ће предводити председник Републике Србије Александар Вучић. По речима председнице варваринских напредњака др Виолете Лутовац Ђурђевић велико интересовање становника општине Варварин и велики редови приликом потписивања подршке изборној листи сигуран су знак да грађани подржавају политику актуелног државног руководства.

“У име Општинског одбора СНС желим да позовем све наше присталице који подржавају нашу политику и политику председника Републике Александра Вучића, да ту подршку потврде и на априлским изборима и да наставимо и даље да водимо Србију у бољу будућност, да улажемо у образовање, у здравствену заштиту, у инфраструктуру, у комуналну и водоводну инфраструктуру. Ми смо у општини Варварин, захваујући подршци Александра Вучића као председника Републике, али и ресорних министарстава и целе Владе Србије, имали велику подршку и тиме смо остврили изузетне и видљиве резултате у прошлој години”, поручила је председница Општинског одбора СНС Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Лидер Српске напредне странке и актуелни шеф државе Александар Вучић носилац је изборне листе “Александар Вучић – Заједно можемо све”, док је прва на листи за парламент др Даница Грујичић. На листи напредњака и њихових коалиционих партнера наћи ће се велики број угледних научника, лекара, уметника, спортиста.

2 5 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x