Наставак акције бесплатних превентивних прегледа, у недељу интернистички прегледи

Ове недеље, после летње паузе, наставља се акција превентивних здравствених прегледа које организује Министарство здравља, а који се организују пре свега за пацијенте без оверене здравствене књижице, што не значи да и они пацијенти који имају оверену не могу да провере своје здравље.

У ову акцију од самог почетка укључио се и Дом здравља “Др Властимир Годић”, а директорка ове здравствене установе др Јасмина Ракић позива све грађане општине Варварин да у недељу 23. септембра, у временском периоду од 08 до 16 часова, дођу и искористе ову прилику да провере своје здравствено стање без заказивања прегледа.

“После мале паузе настављамо са акцијама бесплатних превентивних прегледа, намењених првенствено за пацијенте без здравственог осигурања. Ове недеље наши суграђани моћи ће да обаве прегледе код интернисте, др Миливоја Петковића, а ја желим да позовем све грађане општине Варварин да у недељу дођу код нас и да провере своје здравље”, поручује др Ракић нагласивши да је значај ових прегледа заиста велики, поготову у спречавању и лечењу и дијагностици кардиоваскуларних болести.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x