Наставак полицијске акције “Цунами”, ухапшен полицајац у Крушевцу

У наставку координисане полициjске акциjе “Цунами”, која је спроведена на територији више градова у Србији, до сада је укупно ухапшено 68 особа због постоjања основа сумње да су починили више кривичних дела и заплењено jе око 13 килограма различитих наркотика, саопштио jе MУП.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић казао је на конференцији за новинаре да је у Kрушевцу, током реализациjе полициjске акциjе, ухапшен и задржан саобраћаjни полицаjац С. Н. “због извршених кривичних дела преваре и фалсификовања исправе”.

“Oн се сумњичи да jе од 2013. до данас НН лицима обећавао заснивање радног односа у MУП-у Републике Србиjе, фалсификуjући уверење о положеном ватрогасном курсу и слично”, навео jе министар.

Kако jе додао, полициjа jе у последња два дана желела да све оне коjи су угрожавали безбедност – а акценат jе био на онима коjи тргуjу наркотицима и коjи су извршиоци неких од наjтежих кривичних дела – да такве људе брзо и у складу са законом склонимо са улица.

“Нећемо дозволити да Србиjа буде земља у коjоj се лако и лагодно тргуjе наркотицима”, закључио jе Стефановић, а преноси Танјуг.

Извор: Танјуг

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x