Незаборавно вече народне песме, игре и хумора у Пољни

Удружење “Аутограм” из Трстеника наставља успешну организацију концерата народних песама, игара и хумора по селима трстеничке општине, па се тако њихов популарни караван овога пута нашао у Пољни.

У дворишту Основне школе “Раде Додић” ова манифестација почела је одржавањем четири креативне етно радионице, уз учешће деце, мештана и локалних сликара наиваца, док је у вечерњим сатима приређен и незабораван концерт под називом “Нек заживи село моје, нек се опет песме поје”.

Према речима менаџера удружења “Аутограм” Бранислава Банета Павловића, двориште школе у Пољни била је једна музичка разгледница која је одисала како по бројности учесника, тако и посетилаца. Извођаче на сцени пратио је оркестар “Моравци”, учествовала је и дечија група КУД “Тодор Бушетић” из Пољне, али и чланови КУД “Прва петолетка” из Трстеника.

За хумор су били задужени глумци трстеничког позоришта, а све је протекло у најбољем реду, уз честе аплаузе гледалаца. Павловић је оценио да је ово било још једно незаборавно вече одмора и забаве, док караван наставља ускоро наставља обилазак и других села у трстеничкој општини.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x