Нова верзија песме “Болно свитање” врњачког бенда”Bullet”

Лепа вест за љубитеље рок музике долази из Врњачке Бање, од бенда “Bullet” који је ових дана објавио спот за нову верзију песме под називом “Болно свитање”. Музика и текст дело су гитаристе Марка Јаковљевића, али је цео трочлани бенд радио аранжман за ову песму коју су снимили у свом студију. Миша Тричковић им је урадио аудио мастеринг, Урош Милошевић видео продукцију, а монтажу спота Мирослав Сташић.

“Песма “Болно свитање” у новој верзији представља велики искорак, како у продукцијском, тако и у свирачком смислу, у поређењу са верзијом на деби албуму. На новој верзији гости су нам Славиша Терзић – клавијатуриста и пратећи вокал Катарина Бајић”, каже Марко Јаковљевић, који је активан као глумац и у врњачком Позоришту, а са њим у овом бенду су још Војислав Лаковић – вокал и Срђан Радибратовић – бас гитариста, који свира и бубњеве.

“Прва верзија песме “Глауберова со” објављена нам је 2021. године”, наставља ову занимљиву причу Марко Јаковљевић.

“Био је то мини албум са шест песама, имали смо до сада више наступа у Врњачкој Бањи и околним местима, али смо били успешни и запажени и на престижном фестивалу “Нишвил” у три наврата од 2019. до 2022. године. Задовољни смо нашим резултатима и хвала свима који нас прате и подржавају на рок сцени”, каже Марко Јаковљевић.

О овом младом бенду ће се тек чути, они су се сами финасирали и пробијали путем успеха, улагали у инструменте и додатну опрему. После скоро 14 година од оснивања, објавили су свој први дебитантски албум под називом “Глауберова со”.

“Песме са овог албума произилазе из разних сфера наших живота, социјалних и љубавних. Идеја за назив албума и насловне нумере “Глауберова со” потиче од нашег гитаристе Марка Јаковљевића, који је иначе аутор текстова поменуте нумере и песме “Болно свитање”’, каже басиста и вокални солиста бенда “Bullet” Војислав Лаковић.

Ова песма, истиче он, имала је своју видео премијеру крајем јануара месеца ове године.

“Од краја 1980. године, па све до данашњих дана, рокенрол се бори за место у друштву. Осим нашег бенда, у Врњачкој Бањи постоји и бенд “Locomotion”, такође једна добра и успешна група. Други бендови наступају на локалним манифестацијама као што су Врњачки карневал, новогодишњи дочек, првомајске манифестације”, прича нам Војислав Лаковић.

Сва тројица чланова врњачког бенда “Bullet” су у сталном радном односу, а Војислав је професор енглеског језика. Сви у овом бенду надају се да ће музика и уметност, уз наравно медијску подршку, мењати свет на боље и тако лакше пронаћи пут до публике.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x