Ново игралиште за децу у центру Варварина

Са првим лепим данима у Варварину почињу и радови на регулисању пешачке зоне у улици Слободе у самом центру вароши, као и уређењу дечјег игралишта где ће бити постављене нове играчке за децу. Радове у пешачкој зони изводе екипе ЈКП “Варварин”, које врше и припрему терена за ново дечије игралиште.

Директор овог јавног комуналног предузећа Дејан Ракић приликом обиласка радова рекао нам је да ће наредних дана бити постављено 440 бехатон плоча у овој улици, а биће и оивичене зелене површине око стабала. Финансијска средства су обезбеђена из буџета општине Варварин, а радове, чији завршетак се очекује за десетак дана, изводе екипе ЈКП “Варварин”.

И паркић испред Народне апотеке Варварин наредних дана ће бити сређен и улепшан, а председник Савета МЗ Град Варварин Александар Павић за наш портал наглашава да ће центар вароши, после нове фонтане изграђене прошле године и теретане на отвореном, добити и ново игралиште за децу.

“Настављамо и у овој години са улепшавањем самог центра Варварина тако да ће наредних дана у паркићу у самом центру бити постављени нови реквизити и то вертикална пењалица са рамом са две љуљашке, две двосед љуљашке, дечија кућица са кровом, тобоганом и ограђеним степеницама, комбинована вртешка и тобоган, као и класична клацкалица”, набраја Павић.

У току протекле године у строгом центру је доста тога урађено, тако да је Варварин, поред уређивања прилаза зградама, добио нову фонтану, као и теретану на отвореном, а почетком фебруара месеца ЈКП “Варварин” репарирало је и клупе у делу око чесме испред зграде Полицијске управе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x