Водостаји Велике и Западне Мораве у општини Варварин под контролом, клизиште у Маренову

Председник Општине Варварин Војкан Павић, директори ЈП “Расвета” Владан Весић и ЈКП “Варварин” Дејан Ракић, саобраћајни инспектор Владица Филиповић и самостални стручни сарадник за пољопривреду Општине Варварин Зоран Бранковић обишли су насељена места Обреж, Мареново, Парцане и Бошњане како би се упознали са тренутном ситуацијом на терену.

Обреж

Локално руководство обишло је бедем на левој страни Велике Мораве, код Обрежа, где је ситуација под контролом и тренутно не постоји опасност од изливања Велике Мораве, а локални штаб за ванредне ситуације из сата у сат прати ситуацију, као и водостај ове реке.

Бошњане

И у Бошњану је ситуација редовна, осим изливања потока који пролази поред фудбалског игралишта у овом насељеном месту и који је поплавио суседну њиву, тако да ће у среду екипе ЈКП “Варварин” бити послате како би решиле овај проблем.

Мареново

Председник Павић са сарадницима обишао је и клизиште у Маренову које се у овом селу појавило пре пар дана. Како смо видели на лицу места, ради се о клизишту дужине 10 метара и дубине од око 80 цм које се појавило на локалном путу. Према Павићевим речима, у наредним данима биће праћена ситуација, а затим ће екипе изаћи на терен како би утврдиле како санирати овај проблем.

Парцане
0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
trackback

[…] i Velika Morava su pod kontrolom, ali je u varvarinskoj opštini u selu Marenovo evidentirano klizište. Takođe, u Bošnjaju se izlio potok koji prolazi pored […]

1
0
Ваш коментар на ову вест?x