Пуно посла за запослене у Спортском центру Трстеник

Ових дана запослени у Спортском центру у Трстенику уређују комплетан простор, од Олимпијског базена до отворених терена. У сарадњи са локалном самоуправом и надлежним Министарствима, кренуће се са реализацијом значајног пројекта комплетне реконструкције Олимпијског базена. Пројекат је завршен и тренутно се ради на обезбеђивању финансијских средстава што подразумева комплетну замену постројења цевовода, пумпи, филтера и шкољке Олимпијског базена.

“До почетка нове купалишне сезоне биће потпуно саниран четврти базен у саставу Парка на води, тако да ће грађани, а нарочито деца, моћи да користе базен. Четврти базен је био искључен из познатих разлога, адекватним поправкама и добијањем употребне дозволе стекли су се услови за наставак радова. Пројекат за његову санацију је при крају после чега ћемо расписати јавни тендер, односно набавке за сређивање базена”, каже директор Спортског центра Трстеник Саша Крстић.

Он подсећа да је на недавно одржаној седници Општинског већа донета одлука да се ангажује Агенција која ће разматрати комплетну ситуацију за остали део радова н Аква парку. “После доношења решења и одлуке комисије одлучиће се шта и како даље. У Спортском центру спроводимо и друге планиране активности”, истиче Крстић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x