Новогодишња честитка народне посланице Јелене Вујић – Обрадовић: Година нових идеја за бољи живот породица у Србији

Народна посланица Посланичке групе “Јединствена Србија – Драган Марковић Палма” у Народној скупштини Републике Србије Јелена Вујић – Обрадовић упутила је грађанима Расинског округа и Републике Србије честитку поводом предстојећих божићних и новогодишњих празника.

“Задатак свих нас који представљамо грађане Србије јесте да у наредној години са још више енергије и залагања наставимо рад на пољу економског и социјалног развоја, очувамо међународни положај Србије, обезбедимо нова радна места и сигурну будућност грађана. Једна од важних мера за бољи живот грађана у Програму Јединствене Србије јесте борба против беле куге, подршка мајкама и породиљама, брига о пензионерима, ђацима, студентима, пољопривредницима…”, поручује народна посланица Јелене Вујић – Обрадовић.

Она подсећа да је у години за нама Јединствена Србија дала пуну подршку у доношењу важних Закона и теших одлука, борила се и није бежала од одговорности и изражава уверење да само заједничким снагама, јединственом вољом, снажно и енергично и пре свега великим радом и трудом можемо да постигнемо најбоље могуће резултате и значајно виши животни стандард за све наше грађане.

“Пољопривреда и сељак нама који представљамо обичне грађане и долазимо из малих средина морају бити на првом месту. Применом мера општинске штедње, борићемо се да локане самоуправе омогуће бесплатан градски превоз за све становнике својих градова и општина – следећи пример града Јагодине и Драгана Марковића Палме”, наглашава народна посланица Вујић – Обрадовић.

“Поштовани грађани Србије, срећна Вам и успешна Нова 2019. година. Нека Вам је породица срећна и здрава и да Вам буде основ и путоказ за све у животу. Желим Вам здравље, срећу, лични и пословни успех, а уз ваше поверење Јединствена Србија наставља домаћински и у 2019. години” наводи се у новогодишњој честитки Народне посланице Јелене Вујић Обрадовић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Miodrag
Miodrag
2 године раније

Ovo je primer kako treba da se ponasa jedan Narodni poslanik! Bravo Zupa!

1
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x