Новогодишња честитка председнице општине Варварин др Виолете Лутовац Ђурђевић

Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић упутила је честитку суграђанима поводом доласка Нове године, са жељом да 2023. година буде година даљег напретка и развоја општине и нових могућности за све који у њој живе.

“Поштовани суграђани, желим вам добро здравље, успех на свим пољима, личну и породичну срећу. Иза нас је успешна година, година бројних резултата и реализације великих пројеката. У 2023. години наставићемо још јаче и боље у намери да општина Варварин буде лепше и квалитетније место за живот. Желим вам срећну и успешну наступајућу 2023. годину, добро здравље, као основ за све остало, да у добром расположењу са најдражима проведете празнике и да вам Нова година донесе радост и успех на свим пољима”, нагласила је председница општине.

Она је оценила да је 2022. година била веома успешна, а радило се на побољшању квалитета живота грађана на свим пољима.

“Ако сагледамо резултате остварене у протеклих 12 месеци, видећемо да је прошла година у Варварину била година реализације важних пројеката, у којој смо наставили рад на побољшању услова живота свих суграђана. Верујем да година која долази доноси нову енергију и могућности, које ћемо искористити за даљи напредак и развој наше општине и побољшање услова за живот сваког човека. У то име честитам вам Нову годину”, поручила је председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x