Новогодишња представа и пакетићи за децу из програма “Њихов осмех нема цену”

У просторијама Градског одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) у Крушевцу одржана је традиционална Новогодишња представа за најмлађе суграђане где је подељено око 100 пакетића деци која су у програму “Њихов осмех нема цену”. Окупљене малишане су забављали Мини и Мики, незаобилазни Деда Мраз, док је за музички део био задужен Владица Радојевић.

Ради се о деци оболелој од тешких болести, деци са посебним потребама, деци из социјално угрожених породица у којима не постоји могућност да им родитељи купе пакетиће, као и деци чланова Арт ансамбла “Мајка Јевросима”, каже потпредседник Форума жена крушевачких социјалиста Јелена Ђорђевић.

“Скоро целу деценију се трудимо да нашим најмлађим суграђанима улепшамо ове празнике и да ово буде заиста један величанствен догађај, уз богат садржај, који припремимо са великим задовољством. Наравно, Новогодишњој представи присуствују и наша деца, деца чланова Арт ансамбла “Мајка Јевросима”, који ће се дружити са осталом дечицом” наглашава она захваливши се у име свих чланова Арт ансамбла “Мајка Јевросима” и СПС-а свима онима који су ове године помогли око представе и прикупљања пакетића.

“Иако је ове године било много мање људи који су нам притекли у помоћ, ми смо нашле начин како да дођемо до средстава за куповину пакетића, па смо недавно организовали хуманитарни концерт нашег ансамбла у Крушевачком позоришту где смо зарадиле око 60.000 динара и пуно пакетића добровољним прилозима наших суграђана, тако да је ове године прикупљено око 200 пакетића” истиче Јелена Ђорђевић и додаје да ће највећи део пакетића бити подељен деци која леже на дечјем одељењу Опште болнице у Крушевцу, док ће слична приредба бити организована и за Божић.

“Има ли шта лепше од препуне сале радосне и насмејане деце? Поклоните и усрећите и Ви, драги пријатељи, људе око вас. Ако нема начина за више, поклоните осмех, мало пажње, пар стихова песме, топао загрљај, пољубац или нежност. Узвратиће Вам се вишеструко – искреним пријатељством и безусловном љубављу” поручује на крају потпредседник Форума жена Јелена Ђорђевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x