Новогодишња расвета постављена и у Стопањи

У Стопањи је постављења украсна расвета која ће ово насељено место красити током предстојећих празника. Ово насељено место обишао је председник општине Александар Ћирић са својим сарадницима помоћником Дејаном Раковцем и директором ЈКСП “Комстан” Ранком Стевановићем.

Председник Ћирић је истакао да сви радови који су изведени у претходном периоду, асфалтирања магистралног пута кроз Стопању, тротоара, паркинг места, замена водоводне мреже, канали за одводњавање, чишћење дивљих депонија и отварање Поштанске штедионице, показују јасно опредељење локалне самоуправе да сва места у трстеничкој општини треба да добију изглед попут Стопање, а локална самоуправа има јасне планове у наредном периоду на који начин би Стопања постала туристички центар по бројним сегментима који у самом насељеном месту постоје.

Поред постављања расвете и свих других пројеката који су реализовани у претходном периоду, у овом насељеном месту ЈКСП “Комстан” је поставило 7 нових контејнера на магистралном путу и притом редовно одвозе кабасто смеће. Што се расвете тиче, она је поклон господина Братислава Гашића и красиће целу Стопању у наредних месец дана, а први пут за време новогодишњих и божићних празника.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x