Новогодишњи вашар и Ноћ куповине по први пут у Варварину

У центру Варварина 23. и 24. децембра текуће године, у временским периодима од 09 до 16 часова, биће одржан први Новогодишњи вашар, док ће истим данима, од 16 до 24 часа, бити одржана и Ноћ куповине, па тим поводом општина Варварин позива све правне субјекте, удружења и појединце да се пријаве најкасније до 10. децембра текуће године, с тим што су дужни да поштују радно време вашара и што се морају пријавити за оба два дана.

Први Новогодишњи вашар је продајног карактера, а што се тиче излагача бесплатан је. На вашару ће бити изложене јелке свих врста, накит и украси за јелке и просторије, накит у смислу бижутерије и слично, слаткиши, пакетићи, свечана гардероба, свечана обућа, сувенири, чарапе, затим цветни и други аранжмани, божићни венци, жито за Божић, украсне корпице, свеће, као и све друго што подразумева Новогодишње и Божићне празнике.

За време Новогодишњег вашара биће организована и Ноћ куповине у временском интервалу од 16 до 24 часа, а сви заинтересовани за ову акцију дужни су да свој програм доставе најкасније до 10. децембра општини Варварин како би организатор уврстио у свој рекламни материјал.

Како су нам рекли организатори, циљ Ноћи куповине је тај да се трговцима обезбеди у време празника бољи и већи пласман робе, а купцима куповина по приступачним ценама. Трговински објекти у “Ноћи куповине” су дужни да купцима обезбеде акције, снижене цене одређених артикала, пакете основних и других намирница, пакетиће за децу, божићне пакетиће сувог и свежег воћа, слаткиша, меснатих и сухомеснатих производа. Наравно, бутици и објекти за продају одеће и обуће дужни су да направе понуду по нижим ценама и исте истакну на видним местима, као и да списак свог снижења доставе организатору.

Организатор ће све пријаве пристигле за учешће у Новогодишњем вашару и Ноћи куповине уврстити у свој програм и до 10. децембра 2017. године. Пријаве за “Ноћ куповине” доносе се лично код комуналног инспектора у Варварину, док се заинтересовани за Мини Новогодишњи вашар могу пријавити путем телефона 037/788-848 и 789-264.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x