Аудиција за трстеничке музичке таленте

На престижном уметничком музичком фестивалу “Србија у ритму Европе”, учешће је по други пут узела и општина Трстеник, па је тим поводом за трстеничке музичке таленте одржана аудиција. Према речима извршног директора овог музичког фестивала Игора Карадаревића ове године је програм нешто другачији, а учествоваће 23 града у Нишу 2018 године.

Карадаревић истиче да се овом фестивалу по први пут придружили градови Крагујевац, Врање, Лесковац, Нови Сад. “Дошли смо у Трстеник да одаберемо децу за Прву српску телевизију и предстојећи музички фестивал. Захваљујемо се општини Трстеник на подршци, као и колегама на Првој телевизији који су одрадили изузетан део посла и тражимо за ову прилику најбољу децу”, рекао је Карадаревић.

Он је приметио да је у Србији ово нека врста мале Евровизије која је привукла велику пажњу до сада, а интересовање је постало све веће и веће. Међутим, каже Карадаревић, због шеме су ограничени са временом, па ће програм трајати само два сата и 20 минута.

“Могли смо да примимо још градова и општина, али једноставно смо морали да се зауставимо на броју 23. Наш концепт је изузетно леп и за то имамо квалитетнију децу на аудицијама на чему се и потенцира”, оцењује извршни директор фестивала “Србија у ритму Европе”.

Да подсетимо прошле године трстеничку општину је на овом музичком фестивалу представљао Стефан Васић, док ће се по завршетку аудиције одредити и нови представник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x