У суботу и недељу Новогодишњи вашар у Варварину

У периоду од 17. децембра 2017. до 13. јануара 2018. године општина Варварин организује, поводом новогодишњих празника, низ различитих догађаја. У недељу, 17. децембра, у Општинској библиотеци Варварин одржана је прва по реду манифестација “Дан обредног хлеба”, док је за предстојећи викенд заказан Новогодишњи вашар, који се такође одржава по први пут у Варварину.

Новогодишњи вашар биће одржан у самом центру вароши, на платоу код фонтане, у суботу и недељу, 23. и 24. децембра, у временском периоду од 09 до 16 часова, док ће за време овог вашара, у периоду од 16 до 24 часова, бити организована и Ноћ куповине.

23. децембра биће одржан и Новогодишњи програм у Великој сали Општинске библиотеке Варварин, који иначе заједнички припремају ученици ОШ “Јован Курсула” из Варварина и ОШ “Мирко Томић” из Обрежа, а током Божићних празника ученици ОШ “Свети Сава” из Бачине и ОШ “Драги Макић” из Бошњана припремиће свечани програм који ће извести 06. јануара 2018. године, са почетком од 14 часова, у Великој сали Општинске библиотеке Варварин.

За 26. децембар заказана је и изложба поводом обележавања двадесете годишњице постојања аматерског Позоришта у Варварина која ће, уз пригодан програм, бити отворена са почетком од 18. часова.

У Варварину ће бити обележена и Српска Нова година, па тим поводом СТЦ “Темнић” организује дочек 13. јануара 2018. године.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x