Обављен жреб, познате све групе на Великом новогодишњем турниру у футсалу

У ресторану Спортско туристичког центра “Темнић”, у присуству председника општине Варварин Војкана Павића, синоћ су жребом извучени састави група за Велики новогодишњи турнир у футсалу “Варварин 2017” који ће вечерас од 19:00 часова отворити пионири “Јована Курсуле” из Варварина и “Генерација 2004” из Врбнице.

У суботу су на програму још три утакмице, па ће се тако у 20:00 часова, у категорији кадета, сусрести “Локери” из Залоговца и ОФК “Орашје”, ветерани ФК “Јухор” из Обрежа и ФК “Младост” из Д. Катуна играју од 21:00, док је меч сениора, између екипа “Сјај Кочинац” из Параћина и “Жуца и Јанко” из Варварина, заказан за 22:00.

И у недељу се наставља такмичење, па ће тако пионирске екипе “Једва се збрасмо” из Параћина и “Дуел” из Крушевца играти од 17:00 часова. У категорији кадета “Локери” из Залоговца играју своју другу утакмицу на овом турниру против екипе “Јединство црвени” Параћин у 18 часова, док екипа “Јединство бели” игра против мареновачког “ПСЖ-а” од 19:00.

Ветерани ФК “Младости” из Тољевца састају се са екипом ФК “Борца” у 20:00, а на програму су и два сусрета сениора у 21 и 22 часа. У првој недељној утакмици сениора играће ФК “Младост” из Доњег Катуна против имењака из Тољевца, док ће овај викенд затворити сусрет “Аква промета” из Јагодине и “Хајдука” из Чепура.

Све резултате и информације о Великом новогодишњем турниру у футсалу “Варварин 2017” можете пратити кликом на слику испод.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x