Владимир Срејић потврдио прошлогодишњи успех на шаховском турниру у Дубљу

Док бубамара још увек мирује и ФК Каменорезац 76 чека наставак другог дела првенства у ОФЛ Трстеник, у симпатичном кафићу на крају села Дубља одржан је седмодневни шаховски турнир. Такмичило се седам локалних шахиста у седам кола, а играли су по Сонеборг-Бергеровом систему свако са сваким.

Организатори су и овога пута, уједно и судије, били познати дубљански шахисти Борисав Бора Видаковић и Милка Ранковић, која је била и такмичар на овом занимљивом шаховском турниру. Владимир Срејић поновио је прошлогодишњи успех победивши своје противнике и освојио 5,5 поена, а њему је припала и новчана награда у износу од 2.000 динара.

Друго место освојио је Љубодраг Бубо Пецић са 5 поена и заслужено добио и новчану награду од 1.500 динара, док је треће место припало дами Милки Ранковић која је на турниру освојила 4,5 поена и награду од 1.100 динара.

Нико од учесника није имао примедби, играло се отворено, фер и коректно, а после турнира сви учесници имали су заједничку вечеру и пиће по жељи у поменутом дубљанском кафићу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x