Обележен велики јубилеј, 147 година Црвеног крста Србије

Црвени крст Варварин обележио je 147. рођендан Црвеног крста Србије радно и свечано. У радном делу Управни одбор је разматрао резултате пословања у 2022. години, a закључак је да је пословање у остваривању програмских и финансијских резултата веома добро захваљујући ангажовању запослених, волонтера и сарадника.

О развоју организације од 1876. године до данас говорила је секретар организације Црвеног крста у Варварину Љиљана Арсић, а затим се захвалила свима који годинама пружају помоћ овој организацији, како установама, тако и волонтерима и хуманим појединцима.

У свечаном делу састанка истакнутим сарадницима су подељена признања и захвалнице и то Ружици Живановић – медаља Црвеног крста Србије, Дому здравља “Др Властимир Годић” и Средњој школи Варварин – сребрни знак Црвеног крста Србије; Општини Варварин; Предшколској установи “Наша радост” и Удружењу пензионера Варварин – Захвалница Црвеног крста Србије, али и волонтерима Иви Дамњановић и Наташи Ђурђевић – Захвалница Црвеног крста Србије.

Свечаној седници Управног одбора Црвеног крста Варварин присуствовао је и заменик председнице општине Варварин Дејан Милановић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x