У Варварину радно и свечано обележен 142. рођендан Црвеног крста Србије

Црвени крст Варварин обележио је 142-ги рођендан Црвеног крста Србије радно и свечано. У радном делу Управни одбор је разматрао резултате пословања у 2017. години, а закључак је да је пословање у остваривању програмских и финансијских резултата веома добро захваљујући ангажовању запослених и бројних волонтера и сарадника.

О развоју организације од 1876. године до данас говорила је секретар организације Ружица Живановић, док су у свечаном делу састанка истакнутим сарадницима подељена признања и захвалнице и то: Милици Павловић Глигоријевић – златни знак Црвеног крста Србије, Драгану Јовановићу – сребрни знак Црвеног крста Србије, Љубисаву Ковачевићу – Захвалница Црвеног крста Србије, Јасмини Радосављевић – Захвалница Црвеног крста Србије, Наташи Марковић – Захвалница Црвеног крста Србије, Сањи Николић – Захвалница Црвеног крста Србије.

“Свим волонтерима и сарадницима се захваљујемо на сарадњи и надамо се да ће својим хуманитарним радом допринети да Црвени крст испуњава основне принципе свога рада и надаље”, поручују из ове хуманитарне организације.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x