Обележен велики јубилеј, 71 година рада и постојања Дома здравља “Др Сава Станојевић”

Свечано у просторијама Дома здравља “Др Сава Станојеви” у Трстенику запослени, пензионери и представници локалне самоуправе обележили су дан и вредан јубилеј, 71 годину рада и постојања ове установе. Присутне је на почетку поздравила и пожелела добродошлицу директорка Дома здравља др Жаклина Ристић, а затим здравственим и немедицинским радницима, који су од 24. априла ове године постали пензионери, уручила Захвалнице за њихов допринос током рада у овој здравственој установи.

Испред бисте др Саве Станојевића, чије име носи трстенички Дом здравља, положен је венац у знак сећања на овог познатог и хуманог лекара и ромског спаситеља.

“Ми смо, практично, прошле године званично прославили седам деценија рада и постојања, ове године опет обележавамо свој Дан и јубилеј, 71. годишњицу успешног рада. Много нам значи изузетна сарадња са Министарством здравља Републике Србије и нашом општином Трстеник, којима се искрено у своје име и име свих запослених захваљујем на разумевању и помоћи. У протекле четири године много тога је урађено на унапређењу медицинских услуга и лечењу наших бројних пацијената, побољшан је и рад наших здравствених радника, недавно је у рад пуштен и лифт у згради Службе хитне помоћи и Службе гинекологије, добијали смо санитетска возила, медицинску опрему и апарате и надамо се да ће наша сарадња бити настављена и у наредном периоду, у интересу грађана трстеничке општине”, рекла је др Жаклина Ристић, директорка Дома здравља “Др Сава Станојевић” у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x