Обележено 25 година Културног центра Крушевац

Културни центар Крушевац, пригодном свечаношћу, данас је прославило 25 година рада. Директор крушевачког Културног центра мр Мирослав Смиљковић, поздравивши присутне, подсетио је на све досад што је урађено као и на план будућих активности.

За досадашњу сарадњу са оснивачем, градом Крушевцем, и за изузутан допринос раду и развоју Културног центра Крушевац, градоначелнику Драгију Несторовићу додељена је награда “Велика благодарница”.

Захваљујући се на награди, градоначелник Несторовић истакао је да ће Град Крушевац увек подржавати културне пројекте у организацији ове установе, као и да ће у складу са могућностима бити помогнута инфраструктурна опремања објеката који су саставни делови Културног центра.

Професору и уметничком руководицу етно ансамбла “Лазарице” Живки Петровић, директор мр Смиљковић уручио је награду “Слово Љубве” за посебан стваралачки допринос унапређењу и ширењу културе и уметности. Госпођа Петровић, у речима захвалности, поменула је кратак историјат ансамбла (основан 2010. године) и набројала највеће успехе, а искористила је прилику да позове све заинтересоване који воле и имају таленат за ову врсту уметности дођу и буду чланови “Лазарица”.

Свечаност, на којој су присуствовали, осим градоначелника Крушевца Несторовића, народни посланик др Драгана Баришић, заменик градоначелника Весна Лазаревић, помоћник градоначелника за друштвене делатности и бројни посленици културе, завршена је наступом етно ансамбла “Лазарице”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
eko
eko
7 године раније

Magistre, kad ces vec jednom u penziju? Dosta je bilo vise, oslobodi mesto mladjima!

1
0
Ваш коментар на ову вест?x