Одржана акција добровољног давања крви Форума жена СПС Крушевац

У Служби за трансфузију Опште болнице у Крушевцу одржана је још једна акција добровољног давања крви у склопу пројекта “Њихов осмех нема цену” који спроводи Форум жена Социјалистичке партије Србије (СПС) у Крушевцу и овом приликом је прикупљено око 30 јединица ове драгоцене течности.

Потпредседник Форума жена крушевачких социјалиста Јелена Ђорђевић истиче да се Форум жена труди да се одржи континуитет када је добровољно давалаштво у питању, које је само једна од активности у склопу пројекта “Њихов осмех нема цену”.

“Са великим поносом могу да кажем да бележимо деценију рада кроз све хуманитарне активности које смо успеле да одрадимо. Три пута годишње организујемо акције добровољног давања крви које су већ постале традиционалне и које се одржавају у априлу и децембру и у току лета када се појави потреба за јединицама крви у Општој болници Крушевац, као и увек када је у питању нека несташица или хитна потреба”, истиче Јелена Ђорђевић.

Она је додала да чланови СПС-а, чланице Форума жена, симпатизери ове партије, као и сви остали грађани који прате акције крушевачког Форума жена и који су се прикључивали акцијама и постали део овог пројекта, када се ради о концертима или било каквим другим манифестацијама преко којих се прикупљају средства која су потребна за лечење деце или било ког другог суграђанина, увек својим присуством дају подршку и у великом броју се одазову свим хуманитарним акцијама.

“Ми смо заиста поносне када спроведемо овакву неку акцију, када се прикупи већи број јединица крви, као у овом случају пошто је одзив суграђана на овој акцији био заиста велики. Ја позивам овом приликом све оне који желе да постану добровољни даваоци крви, што је најхуманији чин који неко може да учини, да се прикључе и ангажују у свим активностима које се спроводе у граду Крушевцу, ма ко да их организује и да мало више будемо усмерени једни ка другима”, поручила је Јелена Ђорђевић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x