Изабрано ново руководство Форума жена СПС Крушевац

На Изборној скупштини Градске организације Форума жена Социјалистичке партије Србије (СПС) у Крушевцу усвојен је извештај о раду и изабрано је ново руководство. За нову председницу Форума жена крушевачких социјалиста изабрана је Јелена Ђорђевић, иначе чланица Председништва републичког органа ове женске мреже, док ће потпредседнице у наредном мандату бити Ружица Станковић, Мирјана Базић и Драгана Грандић-Алексић.

Председништво Форума жена СПС у Крушевцу бројаће у наредном периоду 11 чланица, па су тако у Председништво изабране Јелена Перовић, Наташа Марковић, Биљана Цветковић, Биљана Гилић, др Марина Радовић, др Данијела Милосављевић, Споменка Обрадовић, Биљана Милијашевић, Јаворка Јовановић, Марија Пруткин и Марија Митић, док ће функцију секретара обављати Данијела Ерчевић.

Снежана Пауновић, чланица Председништва Главног одбора СПС и народна посланица у Народној скупштини Републике Србије, у изјави за Темнић.Инфо нагласила је да је неспорно Форум жена у Крушевцу једна од најјачих организација ФОЖ-а у Србији.

“Своју снагу, способност и оданост, пре свега идеји коју СПС негује и пропагира, али и руководству на челу са председником Ивицом Дачићем, потврдиле су и на изборној конференцији. Једногласна одлука о избору комплетног руководства иде у прилог мојим наводима, али и гарантује да ће будући рад, мојих драгих другарица, бити још већи. Осим поноса, из Крушевца носим и дозу адреналина који ће учинити да сви заједно, својим радом, вратимо СПС на ниво који му припада”, истакла је Снежана Пауновић.

На Изборној скупштини, којој је присуствовало цело руководство Градског одбора ове партије у Крушевцу на челу са председником Владимиром Тасићем, као и председник Окружног одбора Синиша Максимовић, представљен је и план активности ФОЖ-а у Крушевцу за наредни четворогодишњи период који ће бити усмерен на мобилизацији грађанки и грађана, као и на унапређењу квалитета живота, посебно осетљивих група као што су деца, стари, болесни, лица са инвалидитетом, јер је овакав начин бриге о угроженим категоријама становништва примарни циљ СПС-а.

Примарни циљ ФОЖ-а ће бити и да мотивише сваког појединца, у циљу активнијег ангажовања на плану хуманитарног рада, као и на пољу ширења друштвене креативности, културе и толеранције.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x