Форум жена СПС Крушевац обележио Ваведење Пресвете Богородице

У присуству заменика председника Социјалистичке партије Србије (СПС) проф. др Предрага Ј. Марковића, као и великог броја гостију, у просторијама Градског одбора СПС у Крушевцу Форум жена ове партије обележио је своју крсну славу Ваведење Пресвете Богородице.

Овогодишњи колачар Дијана Живковић, која је колачарство предала потпредседници Форума жена крушевачких социјалиста Ружици Петронијевић-Станковић, подсећа да Форум жена већ девет година обележава ову славу и истиче да су се жене крушевачког СПС-а, као и свих година до сад, заједничким снагама потрудиле како би на најбољи могући начин обележиле овај дан. Она подсећа и да су крушевачке социјалисткиње препознатљиве по хуманитарном раду које обављају у склопу активности ове партије.

“У склопу активности Форума жена СПС у Крушевцу ми се, пре свега, највише бавимо хуманитарним радом, што се односи на помоћ деци са посебним потребама, деци оболелој од тешких болести, као и свим угроженим категоријама становништва којима је помоћ неопходна. Морам да нагласим да у том нашем хуманитарном раду имамо и велику подршку од стране нашег председника Владимира Тасића коме се овим путем захваљујемо”, поручила је овогодишњи колачар Дијана Живковић.

Потпредседница Форума жена крушевачког СПС-а Ружица Петронијевић-Станковић, поручивши да јој је велика част и задовољство што преузима колачарство за следећу годину, наглашава да је Форум жена у Крушевцу једна јака женска мрежа која се дуго година бави хуманитарним радом и помаже социјално угроженим породицама.

Председник Окружног одбора СПС-а Синиша Максимовић подсетио је да је ова партија носила одговорност за развој Крушевца у најтежем периоду и нагласио да у СПС-у са поносом истичу да је, и поред тешког времена, са грађанима то време поднели и ушли у нови период после 5. октобра.

“Доласком тог 5. октобра, неки други људи су били преузели одговорност за развој Крушевца и како се Крушевац кретао до пре пар година, то грађани сами знају. Ми сада учествујемо у власти и са поносом истичимо све наше резултате и све резултате наших људи који часно и поштено раде и носе одговорност на местима на којима се налазе”, истакао је Максимовић.

Слави Форума жена СПС-а у Крушевцу присуствовали су и представници политичких странака у Крушевцу, делегација Форума жена СПС Прокупље коју је предводила чланица Председништва републичког Форума Гордана Јанковић, народна посланица Драгана Баришић, делегација Јединствене Србије на челу са председником крушевачког одбора Драганом Лазићем, као и председници Општинских одбора СПС-а из Варварина, Ћићевца, Трстеника, Александровца.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x