Одржана III редовна седница Скупштине општине Трстеник

У Већници Народног универзитета у Трстенику одржана је трећа по реду седница Скупштине општине Трстеник. Председавао је Марио Спасић, председник локалног парламента, а након интонирања државне химне “Боже правде” одборници су разматрали и усвојили 14 тачака дневног реда.

После шире дискусије током дневног реда власти и опозиције, усвојени су извештаји о пословању као и финансијски извештаји за 2023. годину Јавних предузећа и установа, као и одлука о усвајању програма подршке за спровођење пољопривредне и политике руралног развоја општине Трстеник за 2024 годину.

“И поред различитих мишљења одборника у неким од тачака дневног реда ове седнице, наш рад је био примерен и конструктиван, као и на претходним седницама. Наравно, свако има право да изнесе своје мишљење и предлоге, тако да је било све регуларно и демократски”, рекао нам је Марио Спасић, председник Скупштине општине Трстеник.

Председница општине Милена Турк рекла је да ће усвојене одлуке одборника омогућити даљу реализацију капиталних пројеката на подручју трстеничке општине.

“Уз помоћ и подршку ресорних министарстава, као и средствима из општинског буџета, који су одборници усвојили на претходној седници, до краја ове године настављају се улагања у свим областима важним за наше грађане. Радиће се и даље према захтевима Месних заједница и према приоритетима, посао је обиман и постепено ће бити реализован”, додала је на крају Милена Турк, председница општине Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x