Општина Ћићевац ствара најбоље могуће услове да млади остану у својим срединама

У оквиру обележавања 27. јуна, Дана општине Ћићевац, председница општине др Мирјана Кркић свечано је отворила радове на изградњи дечијег игралишта у Плочнику за чију је изградњу средства у износу од 3.200.000,00 динара определило Министарство омладине и спорта, а локална самоуправа 500.000,00 динара.

“Подршка Министарства омладине и спорта је посебно значајна за нас из мањих општина и руралних предела и, као што се у спорту тимским радом стварају резултати, ми смо исто тако показали данас да можемо заједно да остваримо циљеве и да кроз реализацију оваквих пројеката, водимо рачуна о младима и стварамо најбоље могуће услове да остану у својим срединама, да се развијају, напредују и постану успешни људи”, истакла је том приликом председница општине др Мирјана Кркић.

У наредном периоду у више месних заједница на територији општине биће изграђени терени за малишане и игралишта у школама, за реконструкцију мултифункционалног игралишта у центру Ћићевца средства су обезбеђена путем ЕУ ПРО пројекта, док је Министарство омладине и спорта обезбедило новац за санацију спортске хале у Сталаћу. Средства за реализацију наведених пројеката биће обезбеђена делом и из општинског буџета.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x