Организована презентација јавног позива за младе предузетнике Трстеника

У сарадњи са Фондом за развој Републике Србије и Привредном комором Србије – Регионалном привредном комором Крушевац, општина Трстеник је организовала презентацију јавног позива о додели бесповратних средстава по програму подстицања развоја предузетништва кроз финансијску подршку за почетнике у пословању и младе у 2023. години.

Координатор за индустрију ПКС – РПК Александра Алексић каже да Влада Републике Србије на овај начин пружа подршку оснивању, али и опстанку нових предузећа, пре свега младим људима који су почетници у бизнису или су већ основали своја предузећа или им је ипак потребна подршка. Међу почетницима су и млади до 35 година старости, који имају могућност да добију бесповратна финансијска средства, док ће преостали износ улагања финансирати из кредита Фонда за развој, што је прилика да млади ово искористе уз веома повољне услове кредита, истиче Алексић.

Она позива све заинтересоване младе да се одазову позиву или да дођу у Комору, ради саветовања и консултација. Заинтересовани могу и на интернет страници Министарства привреде и Фонда за развој, као и на порталу preduzetnistvo.gov.rs ,добити све информације и потребну документацију, додаје на крају Александра Алексић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x