ОШ “Живадин Апостоловић” обележила јубилеј, 63 године рада и постојања

Основна школа “Живадин Апостоловић” у Трстенику ове године слави 63 године свога рада и постојања. Том приликом је у Дому културе одржана скромна свечаност којој су, осим запослених и ученика ове школе, присуствовали и бројни гости, представници локалне самоуправе, јавних предузећа и установа.

На почетку овог свечаног скупа све присутне је поздравила и пожелела добродошлицу директорка ове образовне установе  Љиљана Ђонић. Она је говорила о спроведеним активностима и успесима ученика и наставника на разним такмичењима и захвалила свима који су подржавали и помагали спровођење свих активности, у првом реду локалној самоуправи и министарствима.

“Школа је реконструисана, унутра уређена и промењен је кров на згради, сређено је и двориште школе и сада је то сасвим нови изглед”, истакла је директорка Ђонић. У знак захвалности, током свечаности уручене су Захвалнице локалној самоуправи, Народном универзитету и РТВ Трстеник.

Председница општине Трстеник Милена Турк захвалила је на добијеној Захвалници и рекла да ће локална самоуправа наставити да средствима из свог буџета помаже образовање у свим школама трстеничке општине као и до сада. Честитала је запосленима и ученицима Дан школе и јубилеј и пожелела нове успехе у наредном периоду.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x