ПКС – РПК Крушевац организовала традиционалну манифестацију: Божићни привредни доручак

У Привредној комори Србије – Регионалној привредној комори Расинског управног округа, поводом најрадоснијег хришћанског празника – Божића, традиционално је одржан Божићни привредни доручак. Привреднике, представнике локалних самоуправа, црквене великодостојнике и остале уважене госте поздравилa је Маја Марковић, директорка ПКС РПК Крушевац, говорећи и о резултатима пословања привреде у Расинском округу у прошлој години.

Његово Преосвештенство Епископ крушевачки господин др Давид Перовић одржао је пригодну беседу о Божићу, као најрадоснијем хришћанском празнику. Председник Скупштине Привредне коморе Србије, председник Удружења предузетника Србије и генерални директор Трајал корпорације, Милош Ненезић је обавестио о актуелној привредној ситуацији у Србији и наредним задацима у 2024. години.

Традиционално, компанијама и појединцима из Расинског округа који су у претходној години остварили изузетне пословне резултате, уручена су признања – Повеље и златници.

Награда за допринос развоју туризма уручена је Винарији “Смиљковић” из Дренче код Александровца, признање за допринос развоју предузетништва компанији “Спасић Фарм” из Сталаћа, а за квалитет производа Компанији “Будим-Град” из Будоловине код Бруса.

Лауреат награде за допринос развоју локалне заједнице је Клуб привредника Крушевац, за успешно извозно предузеће “ППТ Петолетка” из Трстеника, а менаџер године је регионална директорка Компаније “Кромберг и Шуберт” за Србију и Македонију Тања Милисковић, која се захвалила у име награђених.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x