По први пут у школским клупама село 268 ђака првака у општини Трстеник

Нова школска година почела је без проблема и свечаним пријемом ђака првака у свим основним и двема средњим школама на подручју трстеничке општине. По први пут у школске клупе село је 268 првака које су у школу допратили њихови родитељи, а представници локалне самоуправе обишли су у преподневним сатима матичне школе у граду, ОШ “Свети Сава”, ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” и ОШ “Живадин Апостоловић”.

Посебно су тим поводом поздравили ђаке прваке, а осталим ученицима и наставницима пожелели срећан и успешан почетак нове школске године.

“Желим вам свима добро здравље, да будете вредни и успешни и да, као и до сада, будете понос својим родитељима. Пуно успеха и среће свима вама, срећно и ђацима првацима”, рекла је Милена Турк, председница општине Трстеник и нагласила да ће локална самоуправа наставити да улаже значајна средства у образовање.

Председница трстеничке општине је истакла и да ће бити настављено са улагањима у школске објекте и опрему, а како би се створили што бољи услови за рад свих у школама на подручју ове општине и подсетила да је локална самоуправа и ове године за сваког ђака првака обезбедила поклон честитку у износу од 5.000 динара.

У поподневним сатима представници општинске власти обишли су и остале матичне школе на трстеником подручју, ОШ “Љубивоје Бајић” у Медвеђи, затим ОШ “Кнегиња Милица” у Доњем Рибнику, ОШ “Добрица Ћосић” у Великој Дренови и ОШ “Јован Јовановић Змај” у Стопањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x