Покрет за Жупу подржао Вучића

Лидер Покрета за Жупу и председник општине Александровац Југослав Стајковац рекао је синоћ у Крушевцу да овај Покрет, у кључном моменту када се у Србији врше одређена политичка престројавања ко ће коме од кандидата дати подршку, у потпуности подржава кандидатуру Александра Вучића за председника Србије.

“Покрет за Жупу, као најреспектабилнији политички фактор у општини Александровац, има и велику одговорност да се определи према политичкој опцији која ће у будућности да ствара најбоље услове и најбољи амбијент за развој општине Александровац”, поручио је Стајковац нагласивши да Покрет за Жупу даје пуну и недвосмислену подршку председничком кандидату СНС-а Александру Вучићу имајући у виду, пре свега, резултате које је Влада Републике Србије на челу са Александром Вучићем остварила у претходном периоду.

Стајковац је нагласио да је Александар Вучић дошао у једном преломном тренутку за Србију и да је практично почео од ничега. “Резултати су видљиви на сваком кораку, широм Србије се отварају нове фабрике и нова радна места, нови аутопутеви, нови школски објекти, Домови здравља, болнице, тако да је све то гаранција да ће у наредном периоду све то бити настављено ако Србију води човек који је доказао да је заиста цео посвећен Србији”, истакао је он и додао да је Покрет за Жупу спреман за предстојеће председничке изборе.

Стајковац је такође додао да у наредном периоду очекује договоре са осталим странкама са територије општине Александровац које подржавају кандидатуру Александра Вучића о заједничком деловању, а ради брже, јаче и боље Србије.

Члан Председништва СНС-а Братислав Гашић се овом приликом захвалио лидеру Покрета за Жупу Југославу Стајковцу на подршци кандидатури Александра Вучића за председника Републике Србије изразивши наду да ће Александровац имати један од најбољих резултата на предстојећим председничким изборима, што показују и резултати Покрета за Жупу који већ 25 година побеђује у Александровцу и ужива поверење више од 60% укупно броја гласача Жупе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x