“Пољуби ме” на Мосту љубави у Врњачкој Бањи

Такмичење у најдужем пољупцу биће одржано по 12. пут у Врњачкој Бањи 14. фебруара, на чувеном Мосту љубави, у организацији Туристичке организације Врњачка Бања. Ово је дванаеста година за редом како се заљубљени парови из свих градова Србије окупљају симболично на Мосту љубави у Врњачкој Бањи и прослављају своју љубав.

Рекорд у најдужем пољупцу држи пар из Крушевца, Алурац Ирена и Божић Ђорђе. Они су се 2015. године љубили чак 101 минут без престанка. Победници су ранијих година били бирани у 4 категорије и то најдужи пољубац, најатрактивнији пар, најстарији пар и најлепши пар, па ће тако бити и ове године.

Учеснике очекују вредне награде које је Туристичка организација припремила за заљубљене парове. Победнички пар очекују чак три награде, а то су викенд у Врњачкој Бањи и романтична вечера за двоје и “wellness” одмор за двоје.

“Ове године имамо рекордан број спонзора и највећи фонд награда до сада и самим тим влада и велико интересовање парова за учествовање у такмичењу. Са нестрпљењем очекујемо 14. фебруар када ћемо сазнати да ли ће тренутни рекорд од 101 минута бити оборен”, каже Иван Трифуновић, директор Туристичке организације Врњачка Бања.

Пријављивање за овогодишњу манифестацију је у току, а сви који желе да се пријаве могу то учинити на телефон Туристичке организације 036/611-105, или лично на дан одржавања манифестације, обавестила нас је Мина Станојевић из Туристичке организације Врњачка Бања.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x