Породицама болесне деце уручена помоћ

У Центру за социјални рад у Трстенику, за четири породице чија деца имају здравствених проблема, уручена је новчана помоћ која је прикупљена на хуманитарној аукцији васкршњих јаја чији су организатори били Туристичка организација и Центар за социјални рад у Трстенику.

“Задовољан сам и поносан што смо овом хуманом аукцијом прикупили 390.000 динара. Одлучили смо да износ од 360.000 динара поделимо на четворо болесне деце којима је неопходно лечење. Највећи донатор хумане аукције била је фабрика ППТ “Наменска”, а персонификација те солидарности је генерална директорка ове успешне фабрике Анђелка Атанасковић. Када сарађујете са таквим партнерима и када су у питању донатори, односно сарадници Туристичка организација, увек нам буде лакше када су у питању болести деце на подручју трстеничке општине”, истиче директор трстеничког Центра за социјални рад Драгојло Минић захваливши се свима на одазиву и на несебичној хуманости.

На поменутој аукцији учествовао је већи број предузећа и установа, као и мањи број приватних фирми. ППТ “Наменска” је, према речима генералне директорке Анђелке Атанасковић, дала свој скромни допринос и критиковала друге успешне приватне фирме које нису учествовале, јер када су у питању болесна деца треба учествовати масовније.

Родитељи болесне деце који су добили новчану помоћ захвалили су учесницима аукције који су својим хуманим прилозима омогућили њиховој деци даље лечење.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x