Позитивно пословање ППТ “Заптивни елементи” А.Д.

У прошлој години фабрика ППТ “Заптивни елементи” А.Д. остварила је позитивне пословне резултате, а своје производе пласирају искључиво на инострано тржиштe. Трансформацијом Петолеткиних фабрика дошло се до бољих резултата, док је производни процес кренуо узлазном линијом захваљујући запосленима и руководству ове фабрике.

“За сада имамо обиман посао и задовољни смо, боримо се за посао на домаћем тржишту, али то није довољно за 132 радника колико их је ангажовано на различитим пословима. Једино већи број купаца нам гарантује већу сигурност и већи обим посла у наредном периоду”, наглашава директор ППТ “Заптивни елементи” А.Д. Душан Стевановић.

Он истиче да ово предузеће има, као и раније, добру сарадњу са осталим Петолеткиним фабрикама.

“У улози смо добављача и желимо максимално да искористимо присуство купаца, да се за њих боримо квалитетом, роком и ценама. Мислим да смо то до сада радили успешно, а највише наших производа извозимо на Немачко тржиште, на Руско и Белоруско. Упоредо обезбеђујемо и нове купце тако да се надамо још успешнијим реализацијама нашег пословања у овој години”, објашњава Стевановић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x