Жестока конкуренција фирми на тржишту

ППТ “Петолетка” Д.О.О. успешно је завршила пословање у прошлој години, а реализација плана износила је 13 милиона евра што ће доста помоћи да се иплате 30 купљених нумеричких машина које се постепено постављају и укључују у рад.

Према речима извршног директора ове фабрике Игора Милисављевића, на тржишту влада жестока конкуренција када се појаве српске фирме у некој земљи која је можда и добро настројена према нашој земљи, у политичким и економским односима. Они имају своје локалне добављаче, а преко 100 фирми бави се хидрауликом и пнеуматиком.

“Због такве жестоке конкуренције све је више захтева за бољи квалитет, ми се заиста трудимо што доказује најбоље наш извоз кога остварујемо, а то су углавном прве уградње где није лако постићи квалитет јер смо и даље у систему, али се надамо да ћемо са неким производима које освајамо успети”, објашњава извршни директор ППТ “Петолетка” Д.О.О. Игор Милисављевић.

Он на крају додаје и то да је стратегија даљег развоја ове фабрике организација исплативе производње комплетног производног програма, које је присутно у фабрикама, а које тражи данашње пробирљиво тржиште.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x