ППТ “Наменска” се припрема за учешће на овогодишњем Сајму наоружања и војне опреме

Овог 23. марта, као уосталом и сваке године, ППТ “Наменска” из Трстеника свечано обележава свој Дан и велики јубилеј – 74 година рада и постојања. Дан пре почетка обележавања јубилеја, пословодно руководство и генерална директорка ове успешне фабрике наменских производа Анђелка Атанасковић, омогућили су заинтересованим грађанима да уђу у фабрику, друже се са радницима и да погледају производни програм ове фабрике у трочасовном термину.

Тако је велики број грађана, са задовољством, то учинио, док је на другој страни града трајао традиционални вашар у оквиру православног празника Младенци. Програм прославе Дана и јубилеја ППТ “Наменска” настављен је другог дана, а ми смо искористили прилику да, приликом посете овој фабрици, поразговарамо са Животом Вучићем из Сектора маркетинга ППТ “Наменска”.

С обзиром да је ове године планиран и Сајам наоружања и војне опреме познатих произвођача, причао нам је како се припрема ова трстеничка фабрика.

“Једна од манифестација која се планира ове године је “Поново партнер 2023″. Већ је прошло две године од последњег одржавања Сајма наоружања и војне опреме, који се одржава сваке друге године и ми се припремамо у оквиру бројних активности које морамо да реализујемо до тада. Већ сада вршимо одабир наших експоната и, да подсетим, ми на нашем штанду показујемо асортиман дотадашњих, али је ту и неки нов производ који се може видети. Имаћемо тако и ове године неке новине, очекујемо, као и до сада, посете делегација и разговоре о пласману наших производа на њихово тржиште, као што је то било и у време одржавања Савета нестврстаних у Београду. Тада смо имали изузетну посећеност штанду изложеног наоружања и војне опреме и надамо се да ће тога и сада бити и да ћемо имати нове пословне аранжмане”, рекао нам је Живота Вучић из Сектора маркетинга ППТ “Наменска” у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x