Стабилна пословна ситуација у ППТ “Наменска” А.Д. у Трстенику

Запослени и њихови гости у ППТ “Наменска” А.Д. недавно су прославили свој Дан и велики јубилеј у тродневном термину. Прослава је почела “Даном отворених врата” када су заинтересовани грађани, захваљујући пословодном руководству и генералној директорки Анђелки Атанасковић, имали прилику да уђу у производне погоне, да погледају производни програм ове фабрике и да поразговарају са радницима.

Другог дана уприличен је свечани пријем за госте, а генерална директорка Анђелка Атанасковић је овом приликом на свечаном пријему честитала запосленима у овој фабрици Дан и јубилеј – 74 године рада и постојања и пожелела њима и њиховим породицама добро здравље и све најбоље. Поздравила је и све присутне и пожелела добродошлицу, а онда се осврнула на тренутну ситуацију и на реализацију пословања фабрике коју она са пословодним руководством успешно води.

“Ситуација у ППТ “Наменска” А.Д. је добра и стабилна и не дугујемо никоме ништа, све обавезе одрађујемо на време, плате радницима се редовно исплаћују. Нажалост, ситуација у Украјини утиче и на стање на тржиштима и уопште, имамо проблем и са издавањем дозвола, јер се мора водити рачуна где иде роба и коме се продаје, али се надамо да ће ускоро бити боља ситуација, као раније”, очекује директорка Атанасковић.

Одржана је и свечана седница Скупштине и Надзорног одбора, а због одласка старог председника у заслужену пензију изабран је нови председник, државни секретар у Министарству одбране генерал Јелић.

“Мислим да ћемо и с њим имати добру и успешну сарадњу, као са претходним председником и да ћемо имати његову помоћ по питању одбране. На крају желим свим грађанима трстеничке општине добро здравље и мир у нашој земљи, наш председник Александар Вучић воли Србију и свој народ и правилно и у нашем интересу доноси одлуке, да можемо нормално да живимо и да нашој деци обезбедимо сигурнију будућност, као што смо је и ми раније имали. Не бих, ипак, помињала мрачне теме, јер ипак ово је свечани Дан наше фабрике и наш велики јубилеј”, истакла је Анђелка Атанасковић, генерална директорка ППТ “Наменска” А.Д. у Трстенику на свечаном пријему.

У овој фабрици 48 јубилараца је на свечаности примило Повеље и новчане износе за проведених 10, 20, 35 и 40 година, у знак захвалности за рад и верност овом колективу. Према подацима Службе обезбеђења првог “Дана отворених врата” ову фабрику је посетило преко 350 грађана са или без деце, било је и пензионера и бивших радника који су могли у производним халама видети све што их је интересовало, али и да посете своје укућане, рођаке и пријатеље који ту годинама раде на различитим пословима.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x