Председник општине Брус Милутин Јеличић прешао у СНС

Председник општине Брус Милутин Јеличић, као и комплетан Општински одбор Нове Србије (НС) у Брусу и 19 одборника ове странке у локалном парламенту данас су колективно приступили Српској напредној странци (СНС). У име досадашњих 19 одборника НС у Брусу, приступницу је у просторијама повереништва СНС-а потписала досадашња шефица Одборничке групе НС у СО Брус Соња Стевовић Петровић.

Обраћајући се новинарима председник општине Брус Милутин Јеличић је истакао да, као одговорни људи који умеју да препознају добробит за локалну заједницу подржавају државотворну политику председника Србије и СНС-а Александра Вучића и додао да ће општина Брус и овај део државе наставити са убрзаним развојем.

Повереник Општинског одбора СНС-а у Брусу Силвана Ивковић поручила је да је НС у Брусу препознала политику председника Републике Србије и СНС-а Александра Вучића и изразила задовољство чињеницом да је НС у СНС-у препознала покретачку снагу и сарадника са којим може да оствари своје планове, док је Радован Стајић, председник МО СНС Брус изразио своје уверење да ће заједно успети да обезбеде боље услове за развој пољопривреде и туризма, две основне развојне шансе бруске општине.

Од 29 одборника, колико броји Скупштина општине Брус, већину ће од данас чинити 26 одборника Српске напредне странке.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x