Председник општине Варварин Војкан Павић обишао радове у Обрежу

Радови на изградњи нове стубне трафостанице у Обрежу напредују планираном динамиком, а извођач радова је фирма “Ултра коп” из Београда. Председник општине Варварин Војкан Павић, у обиласку радова на изградњи ове трафостанице, рекао је да ће она бити постављена у року од десетак дана.

“Овде у Обрежу се ради на изради нове трафостанице Обреж 11, која се везује на трафостаницу Обреж 4, где ће бити положен подземни кабал у дужини око 700 метара што значи да ће нова стубна трафостаница бити постављена сигурно за десетак дана најкасније” рекао је Павић.

Павић подсећа да ускоро треба почети и са изградњом вртића у Обрежу, а ради се и на обезбеђивању још једне парцеле код Дирекције за управљање државном имовином и изражава наду да ће ускоро и то бити завршено да би се почело са изградњом новог вртића.

Он је додао да је планирано да се почне и са уређењем пољских путева, управо се прави пројекат, али је већ по неким Месним заједницама и кренуто са радовима и изразио наду да ће, до почетка пролећне пољопривредне сезоне бити завршени и ти радови и да ће пољопривредницима бити обезбеђен нормалан прилаз до њихових парцела.

2 thoughts on “Председник општине Варварин Војкан Павић обишао радове у Обрежу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *