Председник Скупштине општине Модрича Милутин Поповић поклонио одбојкашке лопте ОШ “Јован Курсула”

Делегација општине Модрича посетила је Основну школу “Јован Курсула” поводом Дана школе и Дана општине Варварин и том приликом је председник Скупштине општине Модрича Милутин Поповић, у друштву саветника начелника општине Модрича Младена Милотића и заменика председнице општине Варварин Дејана Милановића, уручио овој образовној установи поклон, одбојкашке лопте.

Председник локалног парламента у Модричи, Милутин Поповић, честитао је директорки Александри Ракић, свим ученицима и запосленима, Дан школе. Он је појаснио да се ради о једној симболичној донацији, одбојкашким лоптама прилагођеним узрасту деце од 10 до 14 година старости и нагласио да је важно неговати спортски дух код деце, промовисати спорт и подстицати децу да се баве спортом.

На поклону се захвалила директорка Александра Ракић и истакла да је за ОШ “Јован Курсула” ово вредна донација. Она је госте упознала са историјатом школе, али и подсетила на Варваринску битку и на великог јунака, мегданџију Јову Курсулу, по коме је ова образовна установа и добила име.

Иначе, председник Скупштине општине Модрича Милутин Поповић је дугогодишњи спортски радник, а своју спортску каријеру провео је у свету одбојке, где је обављао и обавља важне дужности.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x