Председник Скупштине општине Варварин Драгољуб Станојевић честитао суграђанима Први мај

Председник Скупштине општине Варварин, проф. Драгољуб Станојевић, упутио је суграђанима честитке поводом Међународног празника рада, Првог маја, осврнувши се на актуелну ситуацију изазвану пандемијом корона вируса.

“Општина Варварин и цела Република Србија притиснуте су бригама које муче највећи део света, а то је опасност од вируса корона. Ова епидемија нам је променила животе у потпуности, натерала нас је да се одрекнемо неких својих навика и да одустанемо од уобичајених активности. Планове које смо имали морали смо да променимо, како на личном тако и на пословном плану, а сигурно је да ће се животи свих нас одвијати на другачији начин у будућности”, стоји у саопштењу председника варваринског парламента.

“На жалост, опасност коју носи овај вирус осетио је велики број људи, а наша општина тугује за грађанима који су жртве вируса. Породицама ништа не може да надокнади губитке њихових најмилијих и ми саосећамо у њиховом болу и изражавамо најискреније саучешће. Оним грађанима који се боре са вирусом желимо да победе и да се што пре придруже онима који су ту победу извојевали и успешно се опорављају”, наводи председник СО Варварин, проф. Драгољуб Станојевић и истиче да када се обично радујемо празницима, ове године је та радост била потиснута бригом за сопствено здравље и здравље свих нас.

“Присећајући се традиције, а у нади да наредне године све празнике прославимо без брига и опасности по здравље, честитам свим грађанима Први мај – празник рада са жељом да последице ванредног стања заједничким радом брзо превазиђемо и наставимо са стварањем бољих услова за живот свих грађана”, поручио је проф. Станојевић поводом Међународног празника рада, Првог маја.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x