Представници коалиције “Александар Вучић – За нашу децу” одржали трибину у Попини

У оквиру предизборних активности у насељеном месту Попина одржана је до сада најпосећенија трибина на којој су о досадашњој четворогодишњој активности и резултатима, али и о задацима у наредном периоду, говорили председник општине Трстеник и председник Општинског одбора СНС Трстеник Александар Ћирић, његов заменик Љубиша Марковић и народна посланица Милена Турк.

Они су се захвалили присутнима на одзиву и присуству на трибини, одговарали на нека од постављених питања и саслушали неке од предлога које су присутни давали. Проблема још увек има и биће их и у наредном периоду без обзира која власт буде изабрана, али је реално да они који никада нису задовољни и који коментаришу из ћошкова, а не дају никакав допринос да се проблеми реше, да јавно кажу своје идеје и планове па нека народ одлучи на изборима, речено је на овој трибини.

Актуелна власт на челу са СНС и даље ће радити на побољшању услова у свим областима рада и живота, излазиће у сусрет грађанима и решавати постепено присутне проблеме. Досадашњи резултати се јасно виде, а биће и бољих у наредном периоду, закључено је на трибини одржаној у насељеном месту Попина, коју је организовао председник Савета МЗ Попина Љубомир Крњинац са сарадницима.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x