Презентација Јавног позива о додели бесповратних средстава за почетнике у пословању

Агенција за регионални развој Расинског округа (АРРРО) и Општина Варварин, у четвртак 3. августа, са почетком у 10:30, у Сали Скупштине општине Варварин, организују презентацију Јавног позива о додели бесповратних средстава по програму подстицања развоја предузетништва кроз финансијску подршку за почетнике у пословању и младе у 2023. години.

Влада Републике Србије на овај начин пружа подршку оснивању, али и опстанку нових предузећа, пре свега младим људима који су почетници у бизнису, већ су основали своја предузећа или им је ипак потребна подршка. Међу почетницима су и млади до 35 година старости, који имају могућност да добију бесповратна финансијска средства, док ће преостали износ улагања финансирати из кредита Фонда за развој, што је прилика да млади ово искористе уз веома повољне услове кредита.

Из Општине Варварин упутили су позив свим заинтересованим младим предузетницима да се одазову позиву и да присуствују презентацији. Заинтересовани могу и на интернет страници Министарства привреде и Фонда за развој, као и на порталу preduzetnistvo.gov.rs добити све информације и потребну документацију.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x