Признања за најуспешније даме у Региону и шире

У реномираном хотелу “Цептер” у Врњачкој Бањи већ четврту годину за редом одржава се манифестација “Дама године Регион” на којој су и овога пута додељена признања успешним женама из Региона и шире. На овој манифестацији, чији је организатор краљевачко Удружење “Дете у срцу”, међу званицама био је велики број локалних функционера Региона, особа из света културе, бизниса, медија.

“Овде су са нама најуспешније даме из Србије, Хрватске, Републике Српске, Црне Горе. Оне су до сада својим радом и залагањем постигле веома запажене резултате у својим областима, а осим привређивања оне су и добре домаћице, мајке, супруге, сестре, баке. Честитам свима њима на успесима и желим им у име Удружења пуно здравља и још бољих успеха у наредном периоду”, истакао је у обраћању председник удружења “Дете у срцу” Дејан Пантић.

Овогодишња добитница поменутог признања била је и директорка предузећа ППТ “Наменска” из Трстеника Анђелка Атанасковић која је са својим сарадницима за три године направила велике пословне резултате и ово предузеће довела у друштво најбољих српских и иностраних предузећа наменске индустрије.

“Драго ми је да неко ипак обраћа пажњу и на нас, жене, које свакодневним радом и залагањем у кући и ван ње постижу запажене резултате. Ја се овом приликом захваљујем удружењу “Дете у срцу”, “Цептеру” и другима који су препознали моје резултате на добијеном признању”, рекла је Анђелка Атанасковић и навела да ППТ “Наменска” редовно измирује своје обавезе према држави, добављачима и радницима, а тако ће бити и у наредном периоду.

“Ово признање је за све нас мотив више да постигнемо још боље пословне резултате који ће се ускоро видети, а оно што смо до сада радили видело се недавно на сајму војне индустрије где је наш штанд посетио велики број представника наших и иностраних фирми”, истакла је она.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x