Проглашена изборна листа Српске странке Заветници и Српског покрета Двери за локалне изборе у Варварину

Општинска изборна комисија (ОИК) прогласила је и четврту изборну листу за учешће на изборима за одборнике Скупштине општине Варварин, заказаним за 17. децембар. Изборна листа коалиције која носи назив “Милица Ђурђевић Стаменковски – Бошко Обрадовић – Национално окупљање – Државотворна снага – Српска странка Заветници – Српски покрет Двери”, проглашена је од стране ОИК у петак, 24. новембра.

Прва на листи коалиције Милица Ђурђевић Стаменковски, посетила је одбор Српске странке Заветници у Варварину где је у разговору са мештанима представила приоретне теме “Националног окупљања” и нагласила да ће ова коалиција учинити све да полуге одлучивања врати у руке српског народа. Делегација предвођена председницом Заветника је у оквиру посете обишла и њиве уз Западну Мораву, на којима су страдали усеви током недавних поплава.

“Борићемо се да штета коју су мештани ових села претрпели, буде у потпуности надокнађена”, истакла је Ђурђевић, а након тога обишла и пољопривреднике овог краја, где је са њима у селу Бошњане разговорала о проблемима са којима се свакодневно суочавају.

На изборној листи “Националног окупљања” за избор одборника Скупштине општине Варварин налази се 24-оро представника Српске странке Заветници и 11 представника Српског покрета Двери, а први на листи је Никола Огњановић, дипломирани економиста из Горњег Катуна. На другој позицији налази се Филип Савић, техничар за заштиту животне средине из Бошњана, трећи је Данилче Пантић, приватни предузетник из Бошњана, четврта је Дијана Николић, хемијски техничар из Обрежа, а пета Татјана Радусиновић, трговац из Села Варварин.

На следећем линку можете погледати комплетну листу коалиције “Милица Ђурђевић Стаменковски – Бошко Обрадовић – Национално окупљање – Државотворна снага – Српска странка Заветници – Српски покрет Двери“.

1 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x