Проглашена изборна листа “Професор Зоран Миленковић – Може другачије за нашу општину”

На седници Општинске изборне комисије (ОИК) проглашена је изборна листе Групе грађана “Професор Зоран Миленковић – Може другачије за нашу општину”, за учешће на изборима за одборнике новог сазива Скупштине општине Варварин заказане за 17. децембар.

Након отклањања утврђених недостатака у законском року, поступајући по Закључку ОИК од 28. новембра, утврђено је да ова изборна листа испуњава све законом прописане услове за проглашење, те је донела решење о проглашењу изборне листе “Професор Зоран Миленковић – Може другачије за нашу општину”.

На овој изборној листи налази се 31 кандидат, а први на листи је Славољуб Петровић, друштвено-политички радник из Обрежа. На другој позицији налази се Саша Миленковић, професор физичке културе из Доњег Катуна, трећа је Љиљана Богојевић Блажић, правник из Горњег Катуна, четврти Зоран Миленковић, професор математике у пензији из Доњег Катуна, а пета Слађана Милојевић, дипломирани економиста из Маскара.

На децембарским изборима за нови сазив локалног парламента бира се 35 одборника, до сада је проглашено 5 изборних листа, па ће се тако изборна листа Групе грађана “Професор Зоран Миленковић – Може другачије за нашу општину” на гласачком листићу наћи под редним бројем 5.

1 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x