Проглашени победници овогодишњег ликовно-литерарног конкурса “Курсула мегданџија”

На овогодишњем ликовно – литерарном конкурсу “Курсула мегданџија”, који се традиционално организује у оквиру обележавања 23. септембра, Дана општине Варварин и годишњице Варваринске битке, учешће су узеле две основне школе из општине Варварин, ОШ “Јован Курсула” из Варварина и ОШ “Драги Макић” из Бошњана.

На ликовни конкурс пристигло је укупно  радова и то од првог до четвртог разреда 54 рада, а од петог до осмог 52 рада. Притигло је и 19 литерарних радова, од првог до четвртог разреда учествовало је 4 учесника, а у категорији од петог до осмог 15 ученика.

У категорији од првог до четвртог разреда, на ликовном конкурсу, прво место поделили су Немања Лулић, ОШ “Драги Макић” и Клајди Варфај, ОШ “Јован Курсула”, друго место деле Михаил Весић и Софија Миловановић, а треће су поделили Николина Савић и Инес Рељан, ученици ОШ “Јован Курсула”.

Похваљени су Лена Живановић, Марко Благојевић, Вукашин Репац, Теодора Николић и Вељко Стаменковић, све ученици ОШ “Јован Курсула”.

У категорији од петог до осмог разреда прво место освојиле су Марија Тодоровић и Неда Васић, друга награда припала је Марији Митов и Сари Цветковић, све ОШ “Јован Курсула”, а трећа Лани Пантић из ОШ “Драги Макић” и Ирини Павловић из ОШ “Јован Курсула”.

Похваљени су Ђорђе Стојановић, Мартина Ђорђевић, Јања Тодоровић, Емилија Максимовић и Антонина Крстић, сви ученици ОШ “Јован Курсула”.

Када је у питању литерарни конкурс, у категорији од првог де четвртог разреда прво место освојио је Војин Петровић, друго Миа Јовановић, а треће су поделили Миња Миленковић и Марко Јовановић, сви ученици ОШ “Јован Курсула”.

У категорији од петог до осмог разреда, прва награда припала је Антонини Крстић из ОШ “Јован Курсула”, другу су поделиле Мартина Ђорђевић из ОШ “Јован Курсула” и Круна Томашевић из ОШ “Драги Макић”, док су треће место поделиле Ђурђина Ђорђевић и Анита Стаменковић, ученице ОШ “Јован Курсула”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x