Први ребаланс буџета пред одборницима 29. јуна

Председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић заказао је за среду, 29. јун, 19. по реду седницу локалног парламента на чијем дневном реду ће се наћи 23 тачке, међу којима је и она која се односи на први ребаланс општинског буџета у 2022. години, а коју прате и измене финансијских планова директних буџетских корисника.

На дневном реду 19. седнице локалног парламента наћи ће се и Извештај Државне ревизијске институције о ревизији консолидованих финансијских извештаја завршног рачуна буџета општине Варварин за 2021. годину, као и предлог Одлуке о завршном рачуну општинског буџета за 2021. годину.

Одборници варваринског парламента разматраће и предлог измене Посебног програма коришћења субвенција ЈКП “Варварин” за 2022. годину, предлог Одлуке о реализацији буџета општине Варварин у делу планираних расхода за услуге социјалне заштите за 2022. годину, али и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања за 2021. годину ЈКП “Варварин” за период 01.01.2021. – 31.12.2021. године, са Извештаја независног ревизора о ревизији финансијских извештаја за 2021. годину и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања за 2021. годину ЈП “Расвета Варварин” за период 01.01.2021. – 31.12.2021. године, са Извештаја независног ревизора о ревизији финансијских извештаја за 2021. годину.

Пред одборницима наћи ће се и предлог Решења о именовању Изборне комисије за спровођење избора за чланове Савета месних заједница на територији општине Варварин, као и о именовању Другостепене изборне комисије за спровођење ових избора. Разматраће се и предлог Решења о разрешењу и именовању чланова Школског одбора ОШ “Херој Мирко Томић” у Доњем Крчину, а биће донет и Закључак о утврђивању предлога Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде за разрешење и именовање председника, чланова и њихових заменика Комисије за вођење поступка и доношење решења по захтеву за враћање земљишта.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x