Одборници варваринског парламента одлучивали о 14 тачака

На дневном реду 18. седнице Скупштине општине Варварин пред одборницима нашло се 14 тачака. Усвојени су предлог Одлуке о пијацама, као и о водоводу и канализацији, али и предлог Одлуке о општинским путевима, улицама и некатегорисаним путевима.

Одборници варваринског парламента донели су и Одлуку о спровођењу јавног конкурса за избор директора јавних предузећа чији је оснивач општина Варварин, као и Решење о образовању Комисије за спровођење кокурса за избор директора, а усвојен је и предлог Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развој општине Варварин за 2022. годину.

Усвојени су и предлог Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за подручје општине Варварин за 2022. годину, као и Извештаји о раду за 2021. годину председника општине Варварин, Општинског већа, Општинске управе, Општинског правобранилаштва.

Пред одборницима нашли су се и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП “Варварин” и ЈП “Расвета Варварин” за период 01.01.2022. до 31.03.2022. године, као и Извештај о раду са финансијским извештајем СЦ “Темнић” за 2021. годину и Извештај о финансијском пословању и раду Дома здравља “Др Властимир Годић” за 2021. годину.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x