Радослав Милановић нови председник ФК Темнић 1924

Ванредна седница скупштине фудбалског клуба Темнић 1924 из Варварина усвојила је оставке досадашњег председника клуба Данијела Михајловића и целокупног Управног одбора, а након дуже дискусије и доста опречних мишљења, изабрано је ново руководство на челу са угледним бизнисменом Радославом Милановићем из оближњег Шанца.

Нови Управни одбор бројаће 9 чланова од којих је 5 изабрано одмах и то: Радослав Милановић, Дејан Раца (члан Општинског већа општине Варварин), Дејан Милановић и Срђан Лазаревић (бивши играчи Темнића), као и Данијел Михајловић, досадашњи председник клуба.

Остала 4 члана Управног одбора председник Милановић, по одлуци Скупштине, предложиће наредних дана, а први пик је Стефан Стефановић – власник једног од најугледнијих берлинских ресторана који је свој бизнис почео да шири и по Србији.

У првој изјави за медије нови председник клуба је говорио о приоритетима, пре свега о избору новог шефа стручног штаба јер је досадашњи кормилар Раде Аксентијевић поднео оставку, затим о консолидацији играчког кадра и о раду са млађим категоријама. Такође, изнет је план за рехабилитацију клуба и повратак на старе стазе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x